Psykoterapin förändrade mitt liv

Det är betydligt fler än man tror som mår dåligt. Antingen så mår man väldigt dåligt så att man har en depression eller så är det lättare ångest eller nedstämdhet som drabbar en och då. Man kanske inte gråter varje dag men flera dagar i veckan och det är inte heller okej. Är det något som är regelbundet och där man inte kan hitta någon lösning på egen hand så ska man gå i psykoterapi. Det finns ingen som helst anledning till att inte göra det.

Lita mig på. För bara ett år sedan så mådde jag skit. Grät flera kvällar i veckan när jag kom hem utan att jag riktigt visste varför. Och det var ingen som visste om det heller. Men sen så bröt jag ihop framför en av mina närmsta vänner som direkt kände att något var fel och att det var något som hänt mig innan och sa till mig att gå till en psykolog. Jag hade faktiskt inte ens tänkt den tanken men direkt när hon sa det så bestämde jag mig. Bokade tid för psykoterapi redan nästa dag hos SQ Inspiro Psykologi och har gått där sedan dess.

I början var det lite jobbigt att berätta om allting jobbigt för en främmande person. Men de var väldigt mjuka och varma och kändes som att de verkligen brydde sig. Och till sist så släppte det och nu idag så mår jag bra. Inte helt bra, det kan jag inte påstå, men betydligt bättre och har inte alls några gråtattacker längre. Kommer att fortsätta gå på psykoterapin tills att ångesten är borta helt och hållet.

Och är det nu någon av er som läser det här som känner igen er, så se till att gå till en psykolog, det kommer att förändra ert liv. Kanske till och mer rädda ert liv så som de på SQ Inspiro Psykologi räddade mitt.