Nu är pojkarnas fantasyrum färdigt

Den sista målaren från Ekliden Måleri & Dekor AB i Hallsberg lämnade oss igår. Vi har ju haft hemma målare i flera veckor för att måla om i stort sett hela huset, vilket har varit lite jobbigt, för man kan inte riktigt slappna av hemma när man har hantverkare som springer omkring överallt. Men nu har de äntligen lämnat och det är skönt och resultatet är hur bra som helst. Väldigt snyggt!

Vi målade om både fasaden, så utomhus helt enkelt, och inomhus med väggarna i hallen och taket i sovrummet. Sen fick vi hjälp med dekormålning och mer detaljerad målning i sönernas rum, och det var framförallt det som gjorde att det tog så lång tid för målarna att bli klara med projektet. Men de ville ha det lite mer fantasyaktigt i sina rum och vi hittade inga snygga passande tapeter så jag gjorde själv några skisser och lät sen Ekliden Måleri & Dekor ABs målare måla av dem för att förverkliga skisserna.

Så nu är det vinrankor, lianer och magiska stenar och portar målade i sönernas rum. De blev så glada när de såg det färdigt för första gången, så det var verkligen värt det att göra det. De sa direkt att de ville börja bjuda över sina kompisar för att de skulle få se det och det var väldigt kul att höra.