Flytt och nyproduktion av villor och lägenheter

Förstår inte riktigt hur svårt det ska vara att hitta en bra lägenhet för att kunna flytta. Jag menar det är ständig nyproduktion av lägenheter så det borde finnas några bra att köpa. Problemet är väl i och för sig snarare att det bara finns nybyggda lägenhetsbyggnader och inte så många gamla och att de nya är så fruktansvärt dyra. Jag menar det finns en gräns för hur mycket man är villig att betala i månaden för en lägenhet.

Har faktiskt börjat fundera lite på om jag inte skulle ta och flytta in i ett hus direkt istället. Att ta och bygga en villa, behöver inte vara så väldigt stor, istället för en lägenhet. För i ärlighetens namn så kostar det inte så värst mycket mer med nyproduktion av en villa i jämförelse med en av de där svindyra moderna lägenheterna i centrum som verkar vara de enda lägenheterna som finns lediga.

De på Bygg & Inredning i Borlänge AB sysslar med nyproduktion och jag har sett några av deras exempelhus och de är faktiskt väldigt snygga. De har inte så farliga priser heller, i alla fall inte om man tänker på att det faktiskt är priset för ett nybyggt hus.
Har inte riktigt bestämt mig än, vi får se hur jag gör, men det kommer i alla fall att bli en flytt snart. Bara att vänta och se om det blir inflytt i nyproduktion från Bygg & Inredning i Borlänge AB i form av ett hus eller en redan nybyggd lägenhet i centrum.