Ett fantastiskt hundpensionat

Hej igen, allesammans! Jag hoppas verkligen nu på att ni alla har haft en helt fantastisk helg och att ni har kunnat vila ut och ladda upp inför en ny produktiv vecka. Själv så har jag haft en rätt så produktiv helg när det kommer till hemmet och mina hundar och det känner jag mig väldigt nöjd med. Hur som helst, så har det varit många av er läsare från Kristianstad, Hässleholm och Östra Göinge med omnejd som nu hört av er och undrat ifall jag kan göra en rekommendation på hundpensionat till er och eftersom att detta redan faktiskt är någonting som jag skriver om en del här på bloggen, så tänkte jag helt enkelt att jag här idag skulle försöka att vara till så stor hjälp som möjligt genom att dela med mig av just det hundpensionat som jag själv har valt att vända mig till.

De heter inget annat än Kålaberga Hundpensionat och jag tycker utan tvekan att det är dit som man ska vända sig ifall man vill kunna försäkra sig, som hundägare, om att sina fyrbenta vänner får det riktigt bra och har roligt medans man är borta. De är oerhört kunniga och engagerade när det kommer till det som de sysslar med och har bra koll på alla möjliga sorters hundar, personligheter och temperament. Jag kan därför varmt rekommendera att det är till just Kålaberga Hundpensionat som ni tar och vänder er till ifall det nu är så att ni är intresserade eller i behov av detta. Ifall ni skulle vilja ta och läsa på lite mer, så kan jag även passa på att slänga in en länk här någonstans i inlägget, så att ni kan klicka er direkt vidare till deras egna sida där ni finner mer information och kontaktuppgifter med mera.