Elektriker och deras installationer

En av de jobbigaste sakerna med att göra omfattande renoveringar, och som gör att i alla fall jag känner för att skjuta upp dem, är när det behöver göras elarbeten. För då vet jag att det inte är något jag kan göra på egen hand utan att det är något jag behöver ta hjälp med från elektriker här i Höör oavsett jag vill eller inte. Och det blir lite mer begränsat när jag vet att jag faktiskt behöver ha elektriker som ska jobba också och att det inte bara är något som jag kan göra på egen hand.

När vi renoverade köket så hade vi elektriker från El-Basen Skåne AB i Höör som var hemma hos oss och drog nya kablar och installerade de nya systemen. Men det gick faktiskt ganska smidigt. Elektrikerna jobbade betydligt snabbare än vad snickarna gjorde som rev ner och satte in alla de nya köksluckorna och allt sådant. Så kanske inte borde vara så mycket emot elektriker i alla fall. Kanske ska överlåta den irritationen på snickare istället, eller så struntar jag i den helt och hållet.

Kan i alla fall rekommendera El-Basen Skåne AB om det är någon av er läsare som också bor här i Höör och vill vara säkra på att när ni nu ändå måste få hjälp av elektriker att det går hyfsat smidigt och fort för att slippa massa problem och krångel.