Flyttfirman som hjälpte mig att flytta

Att sköta allting vid en flytt på egen hand är visserligen möjligt men ingenting jag skulle rekommendera. Jag menar då bir det bara jobbigt och speciellt om man inte har flyttat så många gånger tidigare, då blir det helt plötsligt väldigt mycket jobbigare för att riskerna för att man missar något avgörande är väldigt stora.

Själv är jag verkligen för det här med att anlita hjälp när det kommer till omfattande projekt. Till exempel när det gäller flytthjälp med transport, att transportera möbler och ägodelar från den gamla till den nya bostaden, det är inte det lättaste att göra på egen hand. Jag hade personal från 96:ans Städ & Flytt ABs flyttfirma i Skurup som hjälpte mig. För även om jag hade lyckats hyra en släpkärra för själva transporten så hade jag då behövt bära ner alla möblerna och det är knappast det lättaste att göra själv om man som jag visserligen är stark men att bära en stor soffan på egen hand det kan jag knappast göra. Tror dock inte det är så många alls som skulle klara av att göra det på egen hand.

Sen tyckte jag att det var skönt med just 96:ans Städ & Flytt AB att de var så öppna också, det var så flexibelt. För jag kände verkligen att det inte var några som helst problem att få hjälp med städningen också när jag kände att jag behövde det. Och det är alltid en bonus, inte bara för en flyttfirma, utan för andra verksamheter också, när man kan få hjälp med mer än vad man först bad om utan att det är några problem. Därför kan jag starkt rekommendera 96:ans Städ & Flytt AB till er i Skurup. Tro mig, det är en av de bästa flyttfirmorna i området.